Ruoka

Oudoimmat ruoat ympäri maailmaa

Tarkista, että sinulla on vahva vatsa? Saatat harkita uudelleen, kun olet nähnyt nämä. Juustomarotista mädäntyihin muniin nämä ovat joitakin maailman outoja ruokia. Haluatko haastaa suulakiasi? On koko maailma, jossa on pistävä, outo tai pelkkää pelottavaa ruokaa. Seuraavassa on muutamia outoja ja kiehtovimpia ruokia maapallon kaikista nurkista.

Aasia

Kun eufemismit menevät, tämä on jännä: shirako japanissa tarkoittaa “valkoisia lapsia”, mutta viittaa joko turskaa, kalastajaa tai pufer-kalaa sisältäviin siittiöpussiin. Katsot kuin goo- tai miniatyyräisten valkoisia läiskäjä, heidän sanotaan olevan makea. Jätteet eivät halua olla, kun kyse on Japanin tonnikalasta; jopa silmät irrotetaan ja niitä myydään supermarketeissa halvalla. Kypsennä, vain keitä tai höyryä ja maustaa valkosipulia tai soijakastiketta. Ehkä se ei ole yllättävää, se maistuu vähän kalmari.

ankan munat

Tämä hedelmöittynyt ankanmuna, jossa on osittain kehittynyt alkio, keitetään eläväksi ja syödään sitten kuoresta suolalla, chilillä ja etikalla. Sinun pitäisi koskea reikää kuoren yläosassa, suo suolainen neste ja sitten ryöstää loput sisältä – höyhenet, luut ja kaikki. Bleurgh. Harvat ihmiset katsoisivat tarantulaa ja ajattelevat “lounasta”, joten ei ehkä ole yllätys, että nämä hämähäkit olivat ensimmäistä kertaa syöneet Kambodžan nälkään Khmer Rouge -järjestelmän alla. He ovat tulleet suosituiksi, ja ne ovat nyt paistettuja välipaloja koko maassa. Ilmeisesti ne maistuvat vähän kuin rapu.Yksi maailman epätavallisimmista keittoista, Gaeng Kai Mot Daeng yhdistää valkoisen antin antennimunien ja osittaisten alkioiden sekoittamisen sekä muutama vauvan muurahainen hapan lisäämiseksi. Jos vatsa voi käsitellä sitä, maku on oletettavasti melko maukas: terävä ja herkkä, ja hieman katkarapu. Tämä oletettavasti terveyttä antava korealainen keitto on valmistettu kevätsipulista, voikukasta, monista mausteista ja yhdestä pahamaineisesta ainesosasta: koiranlihasta. Vaikka taistelet löytää sen valikoissa tänään, se on edelleen suosittu vanhemman sukupolven keskuudessa ja yleisesti suostui maistumaan paremmin kuin se haisee.Lasi fermentoitua hevosmaitoa, kuka tahansa? Mongoliassa tämä ei ole epätavallinen tarjous. He valmistavat eräänlaisen oluen nimeltä airag ottamalla maidon maidon ja antamalla sen käydä savun, hapan ja hieman alkoholipitoisen nesteenä. Se tarjoillaan perinteisesti jäähdytettyä kulhoon. porkkanat on tarkoitus kaataa takaisin pääsäiliöön. Jos löysit mätä muna, syöisitkö sen? Joku muinaisessa Kiinassa oli, asunut kertomaan tarinan ja nyt se on vakiintunut herkku. Munat on peitetty savella, tuhkalla ja suolalla kuukausia, jolloin keltuainen on tummanvihreä ja hajua rikkiä.

Muumaailma

Nenä ei ole tarkalleen valittu leikkaus, mutta se ei ole pysäyttänyt joitakin seikkailunhaluisia kanadalaisia ​​kokeilemasta nenän gastronomiaa keittämällä niitä sipulien ja mausteiden kanssa, poistamalla hiukset, keittämällä uudelleen, sitten viipaloimalla ja peittämällä liemellä, joka muuttui hyytelö. Se näyttää varmasti niin huonolta kuin se kuulostaa. Corn smut on sieni, joka muuttaa normaalit maissin ytimet tuumorimaisiksi kasvuksiksi, jotka on peitetty siniharsoilla itiöillä. Useimmille ihmisille, jotka ovat sairas maissi, joka täytyy heittää pois; meksikolaisille, se on kulinaarinen erikoisuus. He kutsuvat sitä huitlacocheiksi (nukkuva ekskrementti) ja nauttivat sienen puusta, maanläheisestä mausta.

mätäjuustoa

Sardinian casu marzu tunnetaan nimellä “mätäjuustoa”, joka on valmistettu pahasta Pecorinosta – todella huono. Pecorinoon lisätään juustokärpän (piophila casei) toukat, jotka siitosivat sisälle, kiertyvät ja sulavat rasvat. Tuloksena on itku, kielen polttava herkku, jota voit syödä tai ilman. Perinteinen inuittiruokaa, jossa on jäädytettyä valasnahaa ja blubberia, muktuk on tavallisesti joko raaka tai peitattu. Se näyttää vähän kuin lakritsi allsorts ja on useita kerroksia: iho (joka ilmeisesti maistuu hasselpähkinöitä), rasvaa (chewy) ja suojakerros välillä (jopa enemmän chewy). Älä syö, jos käytät hammasproteesia.